En iphone 4s är Apples senaste telefon:

Netonnet har bästa pris än så länge enligt prisjakt!

Apple iPhone 4S 16GB
5 690: Delbetala från 161:- /mån

Apple iPhone 4S 32GB
6 790:- Delbetala från 186:- /mån

Information om nyheter och skillnader mellan iphone 4 och iphone 4s

A5 processor

A5 är en dubbelkärnig processor som ger två gånger mer effekt och upp till sju gånger snabbare grafik i jämförelse mot iPhone 4. Det stora skillnaden som du märker av är när du surfar på webben, spelar eller tittar på YouTube. Med den nya A5 processorn kan du snabbare använda dig av multitasking samt att batteritiden blir längre på iPhone 4S.

iOS 5

Med helt nya iOS 5 blir det ännu enklare än tidigare att göra allt du ska med din iPhone. Med det nya iOS får du över 200 nya funktioner till din iPhone 4S. Exempelvis får du iMessage som gör att snabbt och enkelt kan skicka bilder, texter och video via 3G eller Wi-Fi-uppkoppling. I detta nya operativsystem får du också en integrerad twitter. En annan efterlängtad funktion är att du nu kan ta bilder med hjälp av att endast klicka på volymknappen ”+” på din iPhone.

Filma i Full HD

Du får en Full HD kvalité med 30 bilder per sekund. Den belysta sensorn på baksidan av mobilen har en större bländare emot iPhone 4 som släpper in ännu mer ljus än tidigare. Du får även en förbättrad vitbalans som gör färgen ännu mer exakt. Helt automatiskt. Brusreducering är en annan funktion som hjälper dig att ta fina videor i svagt ljus.

8 megapixel kamera
Bästa kameran någonsin i en iPhone. Med helt ny optik och en upplösning på 8 megapixel tar du bilder med hög skärpa och kvalité. En förbättrad sensorteknik och ny lins ger kameran en extra funktion. Kameran har bättre färgåtergivning, ansiktsigenkänning och mer skärpa. Vänta bara tills du ser bilderna så märker du av skillnaden i kvalitén på bilder emot iPhone 4.

iCloud

iCloud är det enklaste sättet att hantera alla dina saker. Det eftersom iCloud hanterar allt för dig. Detta system lagrar din musik, bilder, program, e-post, kontakter, kalendrar, dokument och mycket annat. Och allt sker trådlöst. Med iCloud blir allting helt automatisk, enkelt och smidig. Det bara fungerar, helt enkelt.

Siri

Med Siri på din iPhone 4S kan du använda din röst för att skicka meddelanden, schemalägga möten, ta emot telefonsamtal och mycket mer. Be Siri att göra saker bara genom att prata som du pratar. Siri förstår vad du säger, vet vad du menar och samtalar även tillbaka till dig. Siri är så lätt att använda och gör så mycket. Du kommer hela tiden finna fler och fler sätt att använda den.

Kolla in denna film för en bättre förklaring:

OBS! Siri är endast med engelskt språk.